Interdiocesaan Centrum
Interdiocesaan Centrum
Guimardstraat 1 1040 Brussel

Restaurant


Het restaurant is een belangrijke plek binnen onze organisatie. Het is een plek waar men kan genieten van een lekkere en gezonde lunch. Een moment van rust in een eigentijdse en sfeervolle omgeving waar je elkaar ontmoet en bijpraat. Sfeer en beleving in het restaurant dragen namelijk bij tot het werkplezier in onze gebouwen. Een uitgebalanceerd assortiment is daarnaast het zichtbare bewijs van een bewust gezondheidsbeleid binnen onze organisatie.

Lekker en betaalbaar eten en drinken met een vriendelijke groet is waar wij ons op richten. Dit is waar het bij Natural Delicious om draait en waar onze medewerkers zich iedere dag voor inzetten. Wij bieden verschillende diensten aan, bedrijfsrestaurant, broodjeszaak en catering diensten voor alle organisaties in onze gebouwen en voor het grote publiek.Bedrijfsrestaurant – selfservice.
Voor een gezonde maaltijd bent u bij ons aan het juiste adres! Dagelijks kan je genieten van een gezond en lekker middagmaal in ons restaurant op basis van de selfservice formule.

Een kleine greep uit ons assortiment:
 • Ontbijt: viennoiserie, fruit, vers gesneden fruitsalade, dagverse soep met seizoen groenten
 • Warme snacks: oa. panini met spinazie Mozzarella en kip, croque monsieur, warme dagschotel: wok gerechten, éénpansgerechten, ovenschotels
 • Pasta van de week en grill
 • Koude schotels: men kan zelf de groenten samenstellen uit de saladbar!
 • Verschillende ambachtelijke broodsoorten alsook keuze uit biologisch brood
 • Desserts: huisgemaakte desserts, yoghurts, bio yoghurts, verse fruitsalade, fruit
 • Vitaminewaters, gezonde biologische sappen, frisdranken ,andere fruitsappen


 • Openingstijden: van 11u30 tot 14u00.

  Broodjes zaak.
  In onze broodjeszaak kan je dagelijks terecht van 07u00 tot 14u00. Je vind er een ruim assortiment aan artisanale broodjes en beleg. Eveneens beiden we dagelijks snacks (warm en koud) aan en hebben we een ruime keuze aan klaargemaakte slaatjes.
  In de ochtend kan je er terecht voor een ontbijt met een heerlijk assortiment aan koffies.

  Openingstijden: van 07u00 tot 14u00.


  Catering.

  Organiseer je een event of vergadering in onze gebouwen kan je gebruikmaken van onze catering diensten. Alle formules zijn mogelijk. Van eenvoudige licht maaltijd tot in de puntjes verzorgde VIP lunches. Ook voor uw recepties of walking diners staan we klaar voor u.

  Organiseer je een event? Neem contact op via bestellingen-catering@interdio.be of neem een kijkje op onze reserverings site https://building.interdio.be