Interdiocesaan Centrum
Interdiocesaan Centrum
Guimardstraat 1 1040 Brussel

VergaderzalenHet Interdiocesaan Centrum heeft 12 vergaderzalen. Deze zalen worden verhuurd per dag en per halve dag. Ze beschikken o.a. over een Internetaansluiting, airco, wifi en groot formaat schermen voor presentatie.

U heeft geen beschikbare ruimte of uw vergadering dient discreet buitenshuis plaats te vinden? Als u in Brussel op zoek bent naar een zaal te huur voor uw vergaderingen dan heeft Interdiocesaan Centrum vast een geschikte ruimte beschikbaar.

De locatie is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein kan je tot Brussel-Centraal. Vandaar is het 10 minuten te voet of je neemt de metro tot Kunst-Wet.


Met 12 zalen met elk een capaciteit van 10 tot 100 personen vindt u in het aanbod van het interdiocesaan Centrum vast een ruimte die aan uw wensen beantwoordt.

De kleinere vergaderzalen zijn perfect voor meetings van 10 tot 20 personen. Voor grotere groepen zijn er klas- en U-opstellingen van 20 tot 40 personen en tot slot is er ook nog onze grote modulaire zaal die plaats tot 100 personen.

Alle zalen zijn strak ingericht en beschikken over alle nodige faciliteiten zoals airco , internettoegang, wifi en groot formaat schermen voor presentatie.

De cateringmogelijkheden bieden vast ook een meerwaarde bij de organisatie van uw vergaderingen. U heeft geen externe cateraar nodig en hoeft zich niet te verplaatsen voor de lunch. De kaart van de cafetaria geeft een ruime keuze aan klassieke lunchgerechten, lekkere broodjes en snacks, maar ook catering tijdens uw meeting is mogelijk.
Een onthaal met koffie en thee of een broodjesmaaltijd of receptie kunnen worden verzorgd door onze interne cateringdienst.

Een vergadering reserveren kan bij ons online. Klik hier om naar onze reservatie module te gaan. Bestaande klanten kunnen inloggen met hun eigen login. Nieuwe klanten moeten zich eerst registreren door de link te volgen ‘Registreer’ op de home pagina.